02 септември, 2016

ColourPop Cosmetics USA

Здравейте! Идвам с една хубава новина, надявам се да ви е полезно!



От едно известно време разглеждам доста сайта на ColourPop Cosmetics USA, които имат много сладурски продукти за грим. И което е най-хубавото - абсолютно достъпни са, цените са започват от $4 - $5! Червилата са основно по $5-$6, матови и издържат страшно много време и имат голямо разнообразие от цветове и финиши. Не, че много разбирам, ама това поне мога да напиша. :) Та, аз имах щастието да направя една поръчка до американски адрес и след това да си получа нещата в България и така се сдобих с 4-5 техни неща, които си ползвам. Всъщност само червила, много ги обичам. 

Искам и да споделя, че сайтът вече предлага и доставка до България, директна! Току-що пуснах една поръчка и вече с нетърпение чакам да пристигне! Ще видим как ще дойде, защото има голяма вероятност да мине на митница, но по-натам ще допълня поста с информация. Получих мейл, че ColourPop имат някаква оферта в момента, за поръчка на определена сума подаряват 1, 2 3 или 4 матови червила. Еми, как да не погледна за какво става въпрос!? Напълних си кошницата, избрах си подаръците, отивам да въвеждам адрес. Предварително се надявах да мога да поръчам до България, защото преди време ColourPop бяха пуснали съобщение в Инстаграм, че работят по въпроса с международната доставка. И изненада, автоматично полето за държава ми е попълнено с Bulgaria, въведох си адреса, платих с PayPal и вече чакам. Тук трябва да отбележда, че доставката ми беше само една опция - USPS First-Class Package Service, на цена от $25, като поръчката ми беше за $45. Не знам дали няма да има разлика в цената за доставката в зависимост от броя, количеството, сумата на поръчката. Моля да споделите, ако решите да пробвате ColourPop! :)

п.п. Цената на доставка до България започва от $15, сменя се на $25, когато общата сума на поръчката мине $20.

п.п.п. Пратката пристигна на 16.09.2016 в пощата! 

4 коментара:

  1. Здравейте, интересува ме дали във фактурата на colourpop, която слагат вътре, има стойности и сумата на цялата поръчка.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Привет! Честно казано не си спомням вече, мисля, че имаше само обща сума, без да е посочена единична цена. Отвън на кашончето беше отбелязана реалната стойност на поръчката (без доставката).

      Изтриване
    2. Здравейте, а плащахте ли ДДС ЗА поръчката?Принципно ме притеснява точно това...

      Изтриване
    3. Ако отиде на митница, ще се плати, ако сумата е над 30лв. Моята дойде в пощата и в случая имах късмет.

      Изтриване