27 юли, 2015

Good Box юли 2015

Пристигна Good Box, кутия номер две. Първо впечатление - доста тежка, около 1кг. какво ли има вътре ...?



1. Bio Rhythm Shower Gel Moringa Oleifera Lam, 300мл - био душ-гел с масло от моринга, български продукт без сапуни, парабени, синтетични пенители, фталати, силикони, съставки от животински продукти и други вредности според листовката. Звучи добре!
2. Студен чай от от ароматна бутиков биоферма "Павлови" (ех, какво име!), 250мл - билков чай с маточина, градински чай и мащерка. Съставките му включват още нерафинирана кафява захар и лимонена киселина и това е. :) 
3. Брауни с орехи от Ванила китчън, 65гр. - отново сладичка изненада от Ванила китчън, с орехи и бял шоколад
4. Kneipp Bio Hautol, 20мл - био олио за суха и лющеща се кожа, според описанието. С масла от грейпфрут, маслина и магарешки бодил. Не обичам много масла и олио, но ще го пробвам естествено.
5. Almawin Cleanut, 45мл - течен перилен препарат с миещи орехчета, 1 доза за 1 пране.
6. Антикомарин от NaNa Green Home, около 3гр. - за предпазване от ухапвания на насекоми и за успокояване след ухапване, изцяло натурален състав. Ще се пробва задължително.
7. Floradix билкова кръв, 10мл - билковоплодов еликсир с желязо и
8. Floradix мултивитамин, 10мл. - и двете добавки са произведени в Германия, има приложена листовка и за други билкови еликсири, както са ги нарекли. Ще трябва да прочета подробно информацията, но иначе съм доста предубедена към пиенето на каквото и да е без консултация или поне преди да съм прочела повече за добавките. :)
9. Bio bonbons, 3.5гр. - био меден бонбон и 
10. Bio bonbons, 3.5гр. - био билков бонбо, внесени от "БалевБио"
11. Lavilin Bio Balance, 3мл - мостра на интимен гел-дезодорант от Hlavin 

Супер, кутията на мен лично много ми харесва, отново от всичко по нещо. Е, може би на някой да му липсва малко декоративна козметика, но съм сигурна, че и това ще се появи. С удоволствие ще си използвам изпратените продукти и вече чакам номер 3!

Няма коментари:

Публикуване на коментар