26 август, 2015

Good Box август 2015

Охааа, мисля, че отново ще имаме страхотна кутия. И също, както беше обещано, само продукти от български производители. Новото е и че вече имаме листовка с описание на продуктите, а не само отделни брошури, които отново са в кутията.






























Ето и подробно описание и първи впечатления от мен:
1. Go4Raw Bar Orange, сурово енергийно блокче, 25гр. - 100% био суров десерт със супер храни, уау! И още - с конопен протеин. Ще бъде изяден с интерес.
2. Домашна халва, 100гр. - отново сладичко от Ванила китчън; веднага беше пробвана и естествено одобрена. Все пак съдържа: "пчелен мед, слънчогледов тахан, ванилия". Точно така си правя и аз халва вкъщи, но със сусамов тахан.
3. Kombucha Life джинджифил, 330мл. - освежаваща напитка комбуча - естествено газирана, жива напитка. Скоро четох за комбучата и че можеш да си я приготвиш вкъщи, но ми се видя не много лесно. С голям интерес ще пробвам тази напитка.
4. Био пълнозърнести солети от ръж, 45гр. - солети от ръж, вече съм купувала от тях за децата, харесаха ни много. По-различни на вкус са от обикновените, но все пак са само с ръж. Купих ги от Фантастико.
5. Био розова вода, 100мл. - отново нещо от Армина био; преписвам от шишенцето: "100% биофлорална вода от директна парна дестилация"; с многостранно приложение - пак от етикета - "като тоник, дезодорант и лосион за след бръснене, при инфекции на гърлото, разширени вени, киселини в стомаха, може да се пие" и др. Ще трябва да прочета нещо повече за тази розова вода, досега мислех, че може да се ползва само за лице.
6. Phytocode Rosa Damascena Eye Make-up Remover, 60мл. - лосион за почистване на грим от очите, тъкмо навреме идва, ще се ползва по предназначение.
7. Phytocode Red Out, 5гр. - мостра на крем за лице против зачервяване.
8. Сапунче за петна, от Сапунена работилница, 80гр. - 100% натурално, според етикета премахва стари и пресни петна от мазнини, вино, кафе, мастило, ръжда, кръв, шоколад, кетчуп и др. Ще видим!
9. Сапун лимонена трева, от Freen, мостра ок. 10гр. - сапун лимонена трева, какво повече да кажа, мирише си много на лимон.
10. е Лек, мехлем лавандула, от www.lechebnimazila.com, 20мл. - за облекчаване на кожни обриви, не знам дали ще се ползва, дано не. А, в листовката пише и че сигурно отблъсква комарите, така че може да го пробваме за тази цел.

Аз съм очарована отново от кутията, може да се каже, че всичко ще влезе в употреба.

Няма коментари:

Публикуване на коментар