26 януари, 2016

Good Box януари 2016

Честита нова година! Като за първи пост тази година, си пожелавам повече такива. :)
Току-що взех новата кутия Good Box и ми беше много интересно с какво започват новата година. Ето какво намирам:



1. Harmonica, солети от лимец, 50гр. - био солети от лимец с хималайска сол. Вкуснички са, а и солта не е на кристали, както по обикновените солети.
2. ImmunoMix Plus от Aboca, 40мл. - сироп с ехинацея и черен бъз за подпомагане на имунната система, за деца и възрастни. Мисля, че няма нужда да казвам, че и този сироп съм купувала за децата. 
3. Пълнозърнести бисквитки с двоен шоколад Сладки хапки, 125гр. - не много твърди, леко дъвчащи, достатъчно сладки, идеални за сутрешното кафе или когато не си ял цял ден и имаш нужда от нещо да те вдигне, защото преди 15 минути вече трябваше да си тръгнал занякъде.
4. Rhamnia Bynata Eye Countour Cream, 15мл. - това е разкритият продукт, крем за околоочния контур в сладурска опаковка, с удоволствие ще си го използвам.
5. SOS балсам за ръце, ок. 20мл. - 100% натурален, ръчно приготвен от Сапунената работилница, което на първо четене звучи малко странно, но пише, че е специално направен за Good Box, което изяснява нещата.
6. The Bridge Cereal to Drink, Bio Rice Drink, 200мл - оризова напитка, няма да я пробвам сега. 
7. Double Queen Natural, джинджифилов сапун, ок. 20гр. - сапун, ръчно направен, 100% натурален.
8. Dao Drink, Matcha Mix, 2гр. - чай матча, на прах, за първи път се срещам с него, задължително ще си го направя сутринта.
9. Кneipp, крем за здрави крака, 3мл мостра - май е крем за мазоли, поне така разбирам от руското описание.

Това е от мен, много ми харесва селекцията. Хубавото на Good Box е, че доста неща веднага ми влизат в употреба. Вие какво ще кажете за тази кутия?

Няма коментари:

Публикуване на коментар