29 март, 2016

Good Box март 2016

Здравейте! Днес получих новата кутия Goodbox за месец март и смея да кажа, че е една от най-добрите, които съм получавала.
Ето и какво има в нея:































1. Amavita скраб за лице и тяло, 100мл. - натурален продукт с кафяв ориз и невен, за всеки тип кожа. Обичам скрабове!
2. Healthy Oils 100% натурално студенопресовано масло от ядки на праскова, 20мл. - масло от ядки, подходящо за суха кожа и околоочен контур, за коса и мигли, за лице и тяло.
3. Freen 100% органично нерафинирано масло от карите (ший) - също подходящо за лице и тяло.
4. AVIA Terravital маска за лице, 30мл - маска за лице, с хума, мента и камфор, подходяща за мазна кожа. С интерес ще я пробвам, най-вече заради хумата, досега не съм ползвала хума под никаква форма и по никакъв начин (хумата от предна кутия ми се стори сложна за ползване и я подарих). Надявам се да не изсуши по-скоро нормалната ми кожа.
5. SO LET It be веган солети от лимец, 50гр. - за децата.
6. Fitspo bites variety mix, 46гр. - 3бр. х 16гр. енергийни топчета, без глутен, веган, изключително вкусни! Къде се продават?
7. Buzzz напитка от цвят на бъз, 300мл.
8. Joya соев десерт с шоколадов вкус и калций, 125гр. - избягвам соеви продукти, да не кажа, че никога не съм купувала. Това ще е за мен.
9. Нико стевия 6бр х 1гр. - естествен подсладител стевия, ще си го използвам за кафето.
10. Sante Day Cream Bio-Granatapfel & Marula, мостра 1х 2мл - мостра на дневен крем с нар и смокиня, забравих го за снимката.

Кутията е супер! Благодаря на Goodbox за страхотната възможност всеки месец да изпробваме различни продукти. Да, някои от марките вече се повтарят, но това не пречи в случая, защото не са масови, продуктите и съставките са интересни, натурални и не се намират навсякъде.

2 коментара:

  1. Fitspo bites variety mix - виждала съм ги във Фантастико.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. О, много благодаря! Ще се огледам следващия път, когато съм там.

      Изтриване